Videoplatform-aanbieder Panopto breidt Europese aanwezigheid uit

Tweede Europees kantoor in Nederland brengt lokale verkoop en ondersteuning naar de Benelux-regio

SEATTLE, WA — (Marketwired – July 10, 2013) – Om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar videoproducten voor ondernemingen en voor het vastleggen van colleges heeft Panopto, een toonaangevende aanbieder van videoplatformen, een kantoor geopend in Nederland. Het nieuwe kantoor breidt Panopto’s verkoop en ondersteuning in Europa uit, en is een teken van de voortdurende inspanningen van het bedrijf om technologieën voor het vastleggen en beheren van video toegankelijk te maken voor een bredere groep van ondernemingen en onderwijsinstellingen.

“Videotechnologie biedt onderwijsinstellingen en bedrijven nieuwe manieren om in contact te komen met hun studenten, werknemers en klanten, en daarbij de leerresultaten en communicatie te verbeteren”, zei Tom Davy, CEO van Panopto Europa. “Met bijna een kwart van de Britse universiteiten die Panopto gebruiken ter verbetering van de leeromgeving, kijken we ernaar uit om dezelfde voordelen te introduceren in andere organisaties over heel Europa.”

De software van Panopto maakt het voor gebruikers mogelijk om opnames te maken en te bekijken. Verder kunt u met een paar muisklikken de opname verspreiden, bewerken en eenvoudig doorzoeken. Naast Nederland heeft Panopto kantoren in Londen, Pittsburgh, Seattle, Hong Kong en Kuala Lumpur.

Sur Panopto
Panopto is momenteel in gebruik bij Fortune 500-bedrijven over de hele wereld en is de snelst groeiende oplossing voor het vastleggen van colleges en lessen aan toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Als private onderneming is Panopto opgericht in 2007 door technologie-ondernemers en software design-veteranen aan de Carnegie Mellon University School of Computer Science. Voor meer informatie, ga naar www.panopto.com.